Sunday, August 30, 2015

Next 4 weeks 2 days

 
Tika detik berdetak, 
Aku juga masih di sini, 
 Menanti pada yang hendak, 
Tercongok di sini bagai ramai tak sudi. 
Kejadah aku buat puisi ni. Sebagai mencukupkan kolum di hujung August yang hati ni tak punya hati nak menaip. As expected, nothing benda yang nak dituliskan sangat. 
Ha~ Tomorrow is 31 August and it's MERDEKA!! Happy Independent Day Malaysia. Tanah Tumpah Darahku, Ibu pertiwiku. Heh~
Makin beraban la kepala. Tdo pas asar tadi. terlajak weh~ 
Okay, Alkisah, 
Aku rasa sem ni macam nak memilik satu planner untuk merancang gaya hidup yan sihat. Mak engko! ha~ gaya hidup yang tak sihat lagu mana yang ko tak puas ati? 
I think kak Ijah might dah balik dari pasar malam. hehe
Sept 2015 calendar:
0309 - Program Mentor Mentee Akademi Pengajian Islam
1809-2009 - Kem Survival with two Bestfriend. 
Adeh~ baru teringat. lagu mana nak buat Interview tu... 
hafal hadith kedua dah keenam lagi. 
Hafal wazan lagi.. 
T.T tetiba rasa nak sobbing je.. Umi~ 

Instagram

Pinterest